.....

Det som var:

Kejsarinnan


Kejsarinnan
 
Kejsarinnan symboliserar kvinnlighet och alla kvinnoroller, speciellt moderskapet, hon symboliserar moderjord och fertilitet. Kejsarinnan symboliserar en närhet till naturen, alla slags nöjen och rikedomar. Kreativiteten flödar här, det vackra och det generösa. Kejsarinnan är också det starkaste kortet när det gäller graviditet (oftast avbildas kejsarinnan gravid).

Det som är:

Äss i Bägare


Äss i Bägare
 
Äss i bägare visar ofta på en ny kärleks relation, en ny spirande känsla eller intution. Äss i bägare för också med sig empati och medkänsla. Kortet kan också visa på en graviditet och barn


Det som kommer:

Nio Svärd


Nio Svärd
Katastroftänkande där du förväntar dig att det västa skall hända vilket leder till oro, ångest och sömnlösa nätter. Det här kortet visar på att du plågar dig själv genom ditt eget sätt att tänka och förvänta dig det allra värsta. Var nu snäll emot dig själv och försök att se på situationen logiskt, gör du saken värre än vad den egentligen är? Är det verkligen troligt att allt kommer att gå åt skogen? Varför gå händelserna i förskott? Dags att slappna av och försöka tänka på annat en stund, du är på väg åt fel håll som läget är nu.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0